Over ons

De winkel
Sportwinkel Sporting Oud-Beijerland is erkend racketsportspecialist, erkend wintersportspecialist en erkend sportschoenspecialist. Wij bieden u de mogelijkheid om op eenvoudige wijze een racket of andere artikelen voordelig aan te schaffen. Of u nu een recreant bent die op een zomeravond een partijtje speelt of u een top 1000-speler bent die aan internationale toernooien mee doet. Wij hebben alle soorten sportartikelen voor alle soorten sporters. Naast deze internetshop hebben wij in het centrum van Oud-Beijerland op de Oostdijk 67 ook een winkel waar u altijd even binnen kunt stappen.

Onze winkel in Oud-Beijerland
Omdat wij sportspecialisten zijn kunnen wij u in onze winkel ook uitgebreid informeren over alle sporten en sportartikelen. Ook voor service kunt u altijd bij ons terecht. Zo hebben wij een 24-uurs bespanservice voor tennis- squash- en badmintonrackets. Wij zijn gespecialiseerd in het bespannen van alle soorten rackets. Indien u uw racket in onze winkel brengt, dan zorgen wij ervoor dat u uw racket binnen 24 uur weer op kunt halen indien nodig (geldt alleen op werkdagen). Ook uw skionderhoud doen wij in onze eigen werkplaats. Wij onderhouden ski’s, snowboards, langlaufski’s en diverse andere soorten.

24-uurs bespanservice
De keuze voor een bespanning is net zo belangrijk als de keuze voor een racket. Wij hebben jarenlange ervaring met het bespannen van rackets voor zowel recreanten en proftennissers. Wij bieden een grote verscheidenheid aan bespanningen en werken met geavanceerde bespanapparatuur. Wij houden alle gegevens over uw bespanning bij in ons computersysteem. Hierdoor is het mogelijk om uw ervaringen met verschillende snaren en bespankilo’s te registreren en de ideale snaar voor u vinden. Heeft u de juiste snaar gevonden, dan weten wij de volgende keer welke snaar er in uw racket moet.

Helaas is het voor ons niet mogelijk deze dienst via het internet voor u te verrichten. Om uw racket te laten bespannen zult u even bij onze winkel in Oud-Beijerland langs moeten komen. Wij kunnen u dan persoonlijk adviseren over de snaren. Indien u uw racket in onze winkel brengt, dan zorgen wij ervoor dat u uw racket binnen 24 uur weer op kunt halen indien nodig (geldt alleen op werkdagen).

Openingstijden

Onze winkel in Oud-Beijerland is gesloten. Het is nog wel mogelijk om bestellingen op afspraak bij ons op te halen.